Presentació del monogràfic «Formes didàctiques i usos retòrics en la difusió del pensament de Ramon Llull» - Rubio, Josep Enric; Saiz, Maria (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Presentació del monogràfic «Formes didàctiques i usos retòrics en la difusió del pensament de Ramon Llull», coordinat per Josep Enric Rubio i Maria Saiz.