Miquel Antoni Cruz i Morente, «La revista Canigó. Un exemple per a la memòria democràtica i plural (1954-1983)», Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana, Alacant, Universitat d’Alacant, 2018, 281 p. - Palau Vergés, Montserrat (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Miquel Antoni Cruz i Morente, La revista Canigó. Un exemple per a la memòria democràtica i plural (1954-1983), Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana, Alacant, Universitat d’Alacant, 2018, 281 p. ISBN: 978-84-1302-025-9.