Montserrat Corretger & Oriol Teixell (eds.), «Literatura catalana contemporània: patrimoni i identitat», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans / Universitat Rovira i Virgili, 2019, 251 p. // Josep Camps Arbós & Maria Dasca (eds.), «La narrativa catalana al segle XXI, balanç crític», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2019, 139 p. - Hernàndez i Garcia, Xavier (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenyes sobre els llibres següents: Montserrat Corretger & Oriol Teixell (eds.), Literatura catalana contemporània: patrimoni i identitat, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans / Universitat Rovira i Virgili, 2019, 251 p., ISBN: 978-84-9965-456-0. Josep Camps Arbós & Maria Dasca (eds.), La narrativa catalana al segle xxi, balanç crític, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2019, 139 p., ISBN: 978-84-9965-464-5.