Josep Vicent Garcia Sebastià, «Les construccions de temps transcorregut en el català de l’edat moderna i contemporània (s. XVI-XX)», València/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2019, col. «Biblioteca Sanchis Guarner», 90, 202 p. - Massanell i Messalles, Mar (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Josep Vicent Garcia Sebastià, Les construccions de temps transcorregut en el català de l’edat moderna i contemporània (s. XVI-XX), València/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2019, col. «Biblioteca Sanchis Guarner», 90, 202 p., ISBN: 978-84-9191-155-9.