Alexandre Bataller Català, «Jaume de Cèssulis: Libre de les costumes dels hòmens e dels oficis dels nobles sobre lo joc dels escacs. Estudi i edició», Alacant/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018, col. «Biblioteca Sanchis Guarner», 89, 303 p. - Rubio, Josep E. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre d'Alexandre Bataller Català, Jaume de Cèssulis: Libre de les costumes dels hòmens e dels oficis dels nobles sobre lo joc dels escacs. Estudi i edició, Alacant/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018, col. «Biblioteca Sanchis Guarner», 89, 303 p., ISBN: 978-84-9191-025-1.