Pilar Godayol, «Feminismes i traducció (1965-1990)», Lleida, Punctum, 2020, col. «Visions», 10, 240 p. - Iribarren, Teresa (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Pilar Godayol, Feminismes i traducció (1965-1990), Lleida, Punctum, 2020, col. «Visions», 10, 240 p., ISBN: 978-84-120749-2-5.