Joan Veny, «Un torrent de paraules. El lèxic de Joan Santamaria», Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs / Diputació de Lleida, 2019, 287 p. - Martí Mestre, Joaquim (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Joan Veny, Un torrent de paraules. El lèxic de Joan Santamaria, Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs / Diputació de Lleida, 2019, 287 p., ISBN: 978-84-16452-58-3.