Francesc Montero Aulet (ed.), «Manuel Brunet. Testimoni privat. Reflexions i textos de postguerra d’un vencedor vençut (1940-1947)», Girona, Curbet Edicions, 2019, 188 p. - Martín i Berbois, Josep Lluís (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Francesc Montero Aulet (ed.), Manuel Brunet. Testimoni privat. Reflexions i textos de postguerra d’un vencedor vençut (1940-1947), Girona, Curbet Edicions, 2019, 188 p., ISBN: 978-84-949995-4-3.