Brauli Montoya, «Aproximació a la història social de la llengua catalana», València, Bromera, 2018, 162 p. - Rafanell, August (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Brauli Montoya, Aproximació a la història social de la llengua catalana, València, Bromera, 2018, 162 p., ISBN 978-84-9026-833-9.