Josep Sancho, «Artur Bladé, escriure la memòria (1907-1995)», Valls, Cossetània Edicions / Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, 2018, 488 p. - Madí Besalú, Pol (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Josep Sancho, Artur Bladé, escriure la memòria (1907-1995), Valls, Cossetània Edicions / Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, 2018, 488 pp., ISBN: 978-84-9034-752-2.