Mariàngela Vilallonga, Margarida Casacuberta & Anna Perera Roura (ed.): «La Construcció Literària del Territori: Costa Brava i Empordà», Girona, Institut de Llengua i Cultura Catalanes, 2018, 327 p. - Mcnerney, Kathleen (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Mariàngela Vilallonga, Margarida Casacuberta & Anna Perera Roura (ed.): La Construcció Literària del Territori: Costa Brava i Empordà, Girona, Institut de Llengua i Cultura Catalanes, 2018, 327 p., ISBN: 978-84-9984-436-7.