Carme Gregori & Xavier Rosselló (eds.), «L’empremta del mite en la literatura del primer terç del segle XX», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018 - Bolo Martínez, Laura (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Carme Gregori & Xavier Rosselló (eds.), L’empremta del mite en la literatura del primer terç del segle XX, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018, ISBN: 978-84-9191-027-5.