Maria Conca & Josep Guia, «A frec del seu nom: vida, obra i lluita de Xavier Romeu», Lleida, Edicions El Jonc, 2018, 507 p. - Gregori, Alfons (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Maria Conca & Josep Guia, A frec del seu nom: vida, obra i lluita de Xavier Romeu, Lleida, Edicions El Jonc, 2018, 507 p., ISBN: 978-84-93-8705-9-1.