Antoni Girauld, «Remei e memorial per a preservar-se i curar de la pesta (1587)», Francesc Cremades (transcripció, introducció i glossari) i Joan Veny (estudi lingüístic), col·lecció «Scripta», Barcelona, Universitat de Barcelona / Ministerio de Economía y Competitividad / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2017, 182 p. - Gimeno Betí, Lluís (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Resssenya sobre el llibre d'Antoni Girauld, Remei e memorial per a preservar-se i curar de la pesta (1587), Francesc Cremades (transcripció, introducció i glossari) i Joan Veny (estudi lingüístic), col·lecció «Scripta», Barcelona, Universitat de Barcelona / Ministerio de Economía y Competitividad / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2017, 182 p., ISBN: 978-84-9883-994-4.