Carola Duran (ed.), «Correspondència entre Àngel Guimerà i Jaume Ramon i Vidales, 1865-1898», col. «El Vuit-cents», 12, Lleida, Punctum, 2016, 270 p. - Martori, Joan (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Carola Duran (ed.), Correspondència entre Àngel Guimerà i Jaume Ramon i Vidales, 1865-1898, col. «El Vuit-cents», 12, Lleida, Punctum, 2016, 270 p., ISBN: 978-84-945790-1-1.