Mireia Munmany Muntal, «La gestió del patrimoni literari. Conceptualització i anàlisi comparativa dels models català i anglès», Tarragona, Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, 2017, 230 p. - Bataller Català, Alexandre (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Mireia Munmany Muntal, La gestió del patrimoni literari. Conceptualització i anàlisi comparativa dels models català i anglès, Tarragona, Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, 2017, 230 p., ISBN: 978-84-8424-641-1.