Vanessa Bretxa, Llorenç Comajoan-Colomé & F. Xavier Vila, «Les veus del professorat: L’ensenyament i la gestió de les llengües a secundària», Barcelona, Horsori, 2017, 161 pp. - Comellas Casanova, Pere (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Vanessa Bretxa, Llorenç Comajoan-Colomé & F. Xavier Vila, Les veus del professorat: L’ensenyament i la gestió de les llengües a secundària, Barcelona, Horsori, 2017, 161 pp., ISBN 978-84-15212-54-6.