Ricard Salvat, «Diaris (1962-1968)», Barcelona, Universitat de Barcelona, 2015, 544 pp. // Ricard Salvat, «Diaris (1969-1972)», Barcelona, Universitat de Barcelona, 2017, 454 pp. - Moreno i Domènech, Maria (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre els llibres: Ricard Salvat, Diaris (1962-1968). Edició a cura d’Eulàlia Salvat, pròleg a cura de Francesc Foguet & Manuel Molins, Barcelona, Universitat de Barcelona, 2015, 544 pp., ISBN: 978-84-475-4032-7. Ricard Salvat, Diaris (1969-1972). Edició i pròleg a cura de Francesc Foguet i Boreu, Barcelona, Universitat de Barcelona, 2017, 454 pp., ISBN: 978-84-475-3800-3.