Sharon G. Feldman & Francesc Foguet: «Els límits del silenci. La censura del teatre català durant el franquisme», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 272 pp. - Fernández Poza, Óscar (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Sharon G. Feldman & Francesc Foguet: Els límits del silenci. La censura del teatre català durant el franquisme, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 272 pp., ISBN: 978-84-9883-879-4.