Pere Gil, «Història moral de Cathalunya». Edició a cura de Rodolfo Galdeano Carretero, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, Secció Històrico-Arqueològica, 2017, 560 pp. - Llàcer Martorell, Arantxa (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Pere Gil, Història moral de Cathalunya. Edició a cura de Rodolfo Galdeano Carretero, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, Secció Històrico-Arqueològica, 2017, 560 pp., ISBN: 978-84-9965-174-3.