Joaquim Martí Mestre, «Diccionari de fraseologia (segles XVII-XXI)», València, PUV / PUA / AVL / Institut Alfons el Magnànim, 2017, 1848 pp. - Reig, Eugeni S. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Joaquim Martí Mestre, «Diccionari de fraseologia (segles XVII-XXI)». Pròleg d’Antoni Ferrando. València, Publicacions de la Universitat de València / Publicacions de la Universitat d’Alacant / Acadèmia Valenciana de la Llengua / Institut Alfons el Magnànim («Biblioteca Lingüística Catalana», 32), 2017, 1848 pp., ISBN: 978-84-9134-007-2.