Maria Dasca, «Entenebrats. Literatura catalana i bogeria», Barcelona, PAM, 2016, 501 pp. - Espinós Felipe, Joaquim (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Maria Dasca, «Entenebrats. Literatura catalana i bogeria», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 501 pp., ISBN: 978-84-9883-863-3.