Introducció al monogràfic «L’encapsulació lèxica: cohesió, coherència i metadiscurs» - Marín, Maria Josep; Ribera, Josep (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Introducció al monogràfic «L’encapsulació lèxica: cohesió, coherència i metadiscurs», del número 64 (primavera 2018) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.