Les «Reflexions de la vellesa» d’Anna Murià, un cas singular - Güell Devesa, Mia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
L’article consta de dues parts. La primera és un recull exhaustiu d’obres sobre la vellesa al llarg de la història amb la finalitat de comprovar com ha estat considerada en la tradició literària occidental i poder establir paral·lelismes o diferències amb Reflexions de la vellesa. La segona part se centra en el dietari pòstum d’Anna Murià: el fet de reflexionar íntimament sobre l’ancianitat i tot allò que la concerneix, a partir de la pròpia experiència, contribueix a considerar la peça, des d’aquesta perspectiva, com una mostra única.