C. Gassulla d’Ursino, «Poesia festiva». Edició i introducció a cura de Vicent Josep Escartí, València, Institució Alfons el Magnànim, 2015, 223 pp. - Mora i Galbis, Ramon (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de C. Gassulla d’Ursino, Poesia festiva. Edició i introducció a cura de Vicent Josep Escartí, València, Institució Alfons el Magnànim, 2015, 223 pp.