Ressenyes del Caplletra 31 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 31 (Tardor, 2001) Josefina Carrera i Sabaté, ressenya de Joaquim Viaplana, Entre la dialectologia i la lingüística, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 1999. Biel Sansano, ressenya de Ramon X. Rosselló, Anàlisi de l’obra teatral (Teoria i pràctica), pròleg d’Antoni Tordera, València/Barcelona, IIFV/PAM, 1999, 256 pp. Júlia Todolí, ressenya de Mercè Lorente, Núria Alturo , Emili Boix, Maria-Rosa Lloret & Lluís Payrató (ed.), La gramàtica en l’estudi de la variació, Barcelona, PPU, 2001. Joaquim Espinós, ressenya de Ferran Carbó, Dolores Jiménez, Elena Real i Ramon X. Rosselló (ed.), Les literatures catalana i francesa: postguerra i "engagement", Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2000. Laia Arenas, ressenya de Joan Júlia i Muné (ed.), L’ensenyament del català com a L2: de la teoria a la pràctica, Lleida, Universitat de Lleida, 2000, 228 pp.