Ressenyes del Caplletra 36 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 36 (Primavera, 2004) Annamaria Annicchiarico, ressenya de Josep Lluís Martos, Les proses mitològiques de Joan Roís de Corella. Edició crítica, Alacant/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2001, 477 pp. Ferran Carbó, ressenya de Jordi Berenguer i Queraltó, Els inicis poètics de Miquel Martí i Pol (1944-1951), Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2002. Magí Sunyer, ressenya de Miquel Nicolás (ed.), Bernat i Baldoví i el seu temps, València, Universitat de València, 2002. Patrícia Alberola, ressenya d’Assumpció Bernal & Carme Gregori (ed.), Realisme i compromís en la narrativa de postguerra europea, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2002. Lenke Kovácks, ressenya de Joan Castaño García, Aproximacions a la Festa d’Elx, Alacant, Institut Alacantí de Cultura «Juan Gil-Albert», 2001. Sandra Montserrat i Buendia, ressenya de Joan Solà, Maria-Rosa Lloret, Joan Mascaró & Manuel Pérez Saldanya (dir.), Gramàtica del català contemporani, Barcelona, Empúries, 2002.