Ressenyes del Caplletra 37 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 37 (Tardor, 2004) Margarida Bassols Puig, ressenya de M. Teresa Espinal, Diccionari de sinònims de frases fetes, Barcelona, Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, Publicacions de la Universitat de València i Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2004. [CD-ROM incorporat] Àngel J. Gallego, ressenya del Diccionari Ballesta de Gramàtica Generativa, Monografia del Catalan Jornal of Linguistics, Bellaterra, Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2004. Mariola Aparicio, ressenya de Ferran Carbó & Vicent Simbor, Literatura catalana del siglo XX, Madrid, Síntesis, 2006. Pere Rosselló Bover, ressenya de Ferran Carbó, Enric Balaguer & Lluís Messeguer (ed.), Vicent Andrés Estellés, Alacant, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, 2004.