Ressenyes del Caplletra 39 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 39 (Tardor, 2005) Carme Gregori, Francesco Ardolino, La solitud de la paraula. Estudi sobre l’obra narrativa de Jordi Sarsanedas, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2004, 361 pp. Miquel Visa, ressenya sobre Vicent Santamaria de Mingo, El pensament de Salvador Dalí en el llindar dels anys trenta, Castelló de la Plana, Universitat Jaume I («Col·lecció Estudis Filològics», 20), 2005, 315 pp. Grabriel Sansano, ressenya de François Suréda, Le Théâtre dans la Société Valencienne du XVIIIe siècle, Perpinyà, Presses Universitaires de Perpignan, 2004, 631 pp. Neus Real, ressenya de Vicent Simbor Roig, La narrativa catalana del segle XX, Alzira, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Edicions Bromera («Biblioteca Essencial», 6), 2005, 125 pp.