Ressenyes del Caplletra 40 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 40 (Primavera, 2006) Llúcia Martín, ressenya de Roger Friedlein & Sebastian Neumeister (ed.), Vestigia Fabularum. La mitologia antiga a les literatures catalana i castellana entre l’Edat Mitjana i la Moderna, Barcelona, Curial / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2004, 254 pp. Ferran Archilés, ressenya de Rafael Roca, Teodor Llorente, el darrer patriarca, Alzira, Bromera / IIFV, 2004, 142 pp. Vicent Simbor Roig, ressenya de Joan Mas (dir.), Diccionari del teatre a les Illes Balears, Palma de Mallorca / Barcelona, Lleonard Muntaner Editor / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, vol. I (2003), vol. II (2006), 525 i 440 pp. Tomàs Martínez Romero, ressenya d’Annamaria Annicchiarico, "Narracions en vers" catalane medievali. Appunti e materiali per una Guida bibliografica, Roma, Edizioni di Storia e Letteratura («Sussidi eruditi», 60), 2003, 99 pp.