E. Balaguer, M. J. Francés & V. Vidal (eds.), «Aproximació a l’altre. An approach to the other. Biografies, semblances i retrats. Biographies, resemblances and portraits», Amsterdam/Filadèlfia, John Benjamins Publishing Company, 2015, 162 pp. - Arnau i Segarra, Pilar (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre d’Enric Balaguer, Maria Jesús Francés & Vicent Vidal (eds.), Aproximació a l’altre. An approach to the other. Biografies, semblances i retrats. Biographies, resemblances and portraits, Amsterdam/Filadèlfia, John Benjamins Publishing Company, 2015, 162 pp., ISBN: 978-90-272-4017-0.