Maria Conca & Josep Guia (2014), «La fraseologia. Principis, mètode i aplicacions», Alzira, Bromera/IIFV, 216 pp., ISBN: 9788490262818. - Timofeeva Timofeev, Larissa (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre de Maria Conca & Josep Guia (2014), La fraseologia. Principis, mètode i aplicacions, Alzira, Bromera/IIFV, 216 pp., ISBN: 9788490262818.