Introducció - Rosselló, Ramon X.; Simbor Roig, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Introducció al monogràfic sobre «El teatre català de la postguerra ençà» coordinat per Ramon X. Rosselló i Vicent Simbor.