Introducció - Pérez Saldanya, Manuel; Simbor Roig, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Introducció al volum monogràfic sobre «Carles Salvador (1893-1955)» coordinat per Manuel Pérez-Saldanya i Vicent Simbor.