Introducció - Jiménez Martínez, Jesús; Pérez Saldanya, Manuel; Todolí Cervera, Júlia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 1995)
Introduccio del volum monogràfic sobre «Fonologia i morfologia» coordinat per Jesús Jiménez, Manuel Pérez Saldanya i Júlia Todolí.