Introducció - Alonso, Vicent; Calafat, Francesc; Simbor, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 1997)
Introducció al monogràfic sobre «Literatura catalana actual» coordinat per Vicent Alonso, Francesc Calafat i Vicent Simbor.