Ressenyes del Caplletra 57 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenyes del Caplletra 57 (Tardor, 2014): Lluís Cabré: Bernat Metge, ‘The Dream’ of Bernat Metge / Del Somni d’en Bernat Metge, translated into English by Antonio Cortijo Ocaña and Elisabeth Lagresa, with an introduction and notes by Antonio Cortijo Ocaña, Amsterdam/Philadelphia, John Benjamins, 2013, 193 pp. Josep Soler-Carbonell: Àngels Massip-Bonet & Albert Bastardas-Boada (eds.), Complexity Perspectives on Language, Communication and Society, Berlín/Heidelberg, Springer-Verlag, 2013, 255 pp. Núria Silleras Fernández: Germà Colón Domènech (ed.), Els escriptors valencians del segle XV, Castelló de la Plana, Universitat Jaume I, Servei de Comunicació i Publicacions, 2013, 257 pp. Josep Martines i Peres / Jordi M. Antolí Martínez: Pere Navarro Gómez, El parlar de Cambrils, Cambrils/Valls, Ajuntament de Cambrils / Cossetània, 2012, 520 pp. Josep Daniel Climent: Santi Vallés Casanoves, Acció Valenciana (1930-1931). La consciència desvetlada, València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, 2008, 474 pp. Josep Martines i Peres / Jordi M. Antolí Martínez Andreu Bosch i Rodoreda, El lèxic alguerès de l’agricultura i la ramaderia entre els segles XVII i XVIII, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2012, 290 pp. Joan Ferrer: Antoni Ferrando Francés, Sant Vicent Ferrer en la historiografia, la literatura, l’hagiografia i l’espiritualitat al segle XV, València, Institució Alfons el Magnànim, 2013, 225 pp. Josep Besa Camprubí: Pilar Alonso, A multi-dimensional approach to discourse coherence: from standardness to creativity, Berna, Peter Lang, 2014, 247 pp. Pere Císcar: Jordi Marrugat, Aspectes de la poesia catalana de la modernitat, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Barcelona, 2013, 558 pp. Jordi Sánchez Martí: Albert Lloret, Printing Ausiàs March: Material Culture and Renaissance Poetics, Madrid, Centro para la Edición de los Clásicos Españoles / Servicio de Publicaciones de la Universidad de Valladolid, 2013, 316 pp.