Josep Iborra, «Fuster, una declinació personal», València, Càtedra Joan Fuster / Publicacions de la Universitat de València, 2014, 290 pp. - Ortells Miralles, Salvador (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre de Josep Iborra, Fuster, una declinació personal, València, Càtedra Joan Fuster / Publicacions de la Universitat de València, 2014, 290 pp.