Vicent Andrés Estellés, «Obra Completa I» i «Obra Completa II», València, Tres i Quatre, vol. I: 2014, 550 pp. i vol. II: 2015, 328 pp. - Aparicio, Mariola (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre de Vicent Andrés Estellés, Obra Completa I i Obra Completa II, València, Tres i Quatre, vol. I: 2014, 550 pp. i vol. II: 2015, 328 pp. [Edició a cura de Ferran Carbó.]