Introducció monogràfic «Literatura política de l’edat moderna» - Miralles, Eulàlia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2014)
Introducció al monogràfic sobre «Literatura política de l’edat moderna» del número 57 (Tardor 2014) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.