L’anàlisi de textos teatrals per a infants i adolescents - Rosselló, Ramon Xavier (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2009)
Aquest article aborda l’anàlisi del teatre per a infants i adolescents aplicat a textos dramàtics editats. El plantejament d’anàlisi presentat té com punt de partida bàsic la consideració del teatre com una interacció escènica, amb la voluntat de desenvolupar un tipus d’anàlisi que done compte del model de construcció escènica i, fins i tot, d’una concepció de l’acte teatral destinat a infants i a adolescents.