La toponímia com a eina d’aproximació al romanç andalusí: el cas de Mallorca i Menorca - Aguiló, Cosme (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2011)
Després de fer un repàs a les obres que s’han ocupat del tema, s’intenta, a partir de la toponímia conservada en la documentació i dels noms de lloc subsistents, classificar els fenòmens fonètics que semblen caracteritzar el parlar romànic anterior a la conquista catalana en el marc geogràfic de les Balears estrictes.