Jordi M. Antolí Martínez & Josep Martines (ed.), «Variació i canvi lingüístic», València, Tirant lo Blanch, 2023, 608 p. - Gonzàlvez Blasco, Miquel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Jordi M. Antolí Martínez & Josep Martines (ed.), Variació i canvi lingüístic, València, Tirant lo Blanch, 2023, 608 p., ISBN: 978-84-1183-003-4.