Eulàlia Miralles, Marc Sogues & Pep Valsalobre (ed.), «Sou lo que podeu mostrar que haveu begut d’aquesta font. Homenatge al professor Albert Rossich», Catarroja, Afers, 2023, 608 p. - Pàrraga, Max (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre d’Eulàlia Miralles, Marc Sogues & Pep Valsalobre (ed.), Sou lo que podeu mostrar que haveu begut d’aquesta font. Homenatge al professor Albert Rossich, Catarroja, Afers, 2023, 608 p., ISBN: 978-84-18618-64-2.