Josep Ruaix i Vinyet, «Nous estudis de llengua», Barcelona, Claret, 2023, 1.022 p. - Vilà Comajoan, Carme (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Josep Ruaix i Vinyet, Nous estudis de llengua, Barcelona, Claret, 2023, 1.022 p., ISBN: 978-84-9136-471-9.