Vicent Simbor Roig, «La nació literària de Joan Fuster», València, Càtedra Joan Fuster / Publicacions de la Universitat de València, 2022, 195 p. - Ardolino, Francesco (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Vicent Simbor Roig, La nació literària de Joan Fuster, València, Càtedra Joan Fuster / Publicacions de la Universitat de València, 2022, 195 p., ISBN: 978-84-9134-930-3.