Gabriel Garcia Frasquet, «El teatre valencià (1845-1945). La rellevància de les actrius», València, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, 2022, 386 p. - Gallén, Enric (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Gabriel Garcia Frasquet, El teatre valencià (1845-1945). La rellevància de les actrius, València, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, 2022, 386 p., ISBN: 978-84-7822-939-0.