Rafael Roca (ed.), «Ser invisible. Testimonis literaris i documentals femenins» Catarroja / Barcelona, Afers, 2023, 342 p. - Vives Martínez, Mireia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Rafael Roca (ed.), Ser invisible. Testimonis literaris i documentals femenins, Catarroja / Barcelona, Afers, 2023, 342 p., ISBN 978-84-18618-44-4.