Marc Sogues Marco, "Oferint flors al sol. Estudi i edició crítica del ’Cicle de[ls] rams’" de Francesc Fontanella, Alacant / Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2022, 185 p. - Coll Mariné, Jaume (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Marc Sogues Marco, Oferint flors al sol. Estudi i edició crítica del Cicle de[ls] rams de Francesc Fontanella, Alacant / Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2022, 185 p., ISBN: 978-84-9191-217-0.