Introducció del monogràfic «L’estudi de la llegenda des d’una perspectiva de gènere: aportacions i representacions» - Oriol, Carme; Palau, Montserrat (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Introducció del monogràfic «L’estudi de la llegenda des d’una perspectiva de gènere: aportacions i representacions», coordinat per Carme Oriol i Montserrat Palau.